Redactie

Gamejudge is een onafhankelijke site waar games besproken en becijferd worden. Tevens is er ruimte voor previews, het bespreken van nieuws, eventuele verslagen van events en nog veel meer. In de toekomst zullen daar ook livesessies via Twitch bijkomen indien hier interesse in is. Als maker van de site en schrijver van de artikelen is het wellicht ook leuk wat over mezelf te vertellen. Daarom ook deze redactie pagina.

Gezien ik uit 1982 kom heb ik er al weer aardig wat jaren opzitten. Daardoor heb ik ook aardig wat ervaring kunnen op doen in de wereld van games.

Spelsystemen/Gameconsoles
De eerste spelsystemen waar ik mee te maken kreeg waren een Atari 2600, Commodore64 en iets later de NES. Op die laatste heb ik aardig wat uren doorgebracht alvorens ik kon overstappen naar de Megadrive die destijds het ouderlijk huis in kwam. Games op de SNES speelde ik weer bij vrienden. Toen ik vervolgens naar de middelbare school ging brak de wereld van videogames verder open toen Sony kwam met de PlayStation. Deze werd dan ook zsm in huis gehaald. De Nintendo 64 haalde ik daar later nog bij. Aan het eind van de jaren negentig volgde de PS2 en later kwamen ook de Xbox, Xbox 360,PS3, GameCube, Wii, WiiU, Xbox One en de PlayStation 4 het huis in. Dan moet ik niet vergeten dat ook handhelds niet kunnen ontbreken zoals diverse Nintendo apparaten en later de PSP’s.

Van je hobby je beroep maken
Toen ik midden in de zero’s moest bedenken wat ik later als werk wilde gaan doen bedacht ik me al dat ik het best dicht in de buurt van mijn grote hobby kon blijven. Ik koos ervoor aan de slag te gaan als filiaal manager bij een keten wat nu niet meer zo aanwezig is als destijds: Free Record Shop. In de winkels waar ik stond was het altijd een doel op zich dat games geïnteresseerden hun neus niet mochten stoten op kennisgebied. Het resulteerde al snel in extra bezoekers die juist onze winkels wisten te vinden voor advies. Later heb ik de stap naar het hoofdkantoor kunnen maken in de functie van online marketeer voor de productgroep games. Hierin mocht ik met diverse uitgevers van games (denk aan EA, Ubisoft, Activison, etc.) om de tafel om leuke acties te bedenken voor onze webshops in Nederland en België.

We zijn nu weer wat jaren verder en inmiddels heb ik mijn specialiteit op productniveau al een poosje moeten loslaten. Ik ben mezelf dan ook volledig gaan richten op alle vlakken binnen online marketing wat ik nu al enige jaren doe voor twee gerenommeerde webwinkels die actief zijn in Nederland en België.

Al deze zaken en natuurlijk het spelen van vele games in mijn vrije tijd hebben tot de oprichting van deze site geleid. Ik hoop dat ik veel mensen een plezier kan doen met het schrijven van mijn bevindingen, aanbevelingen en/of nieuwtjes. Gezien ik met het idee leef een goede inschatting te kunnen maken wat voor één ieder een juiste aankoop is, denk ik met Gamejudge.nl onderscheid te kunnen maken. Als een goed advies kan slagen bij vrienden/collega’s, in een winkel, of in een webshop dan moet dat ook kunnen met Gamejudge.nl :).

Wil je meer info of heb je andere vragen laat een reactie achter of mail naar: gamejudge@outlook.com

2 commentaren

 1. Mehregan Golhashem Mehregan Golhashem
  22 maart 2019    

  Goedendag,

  We willen graag voor een klant van ons zo nu en dan artikelen op bepaalde websites laten plaatsen. Is het mogelijk om bij jullie artikelen aan te leveren? Zo ja, wat zijn de kosten?

  Groet, Mehregan

 2. 17 april 2019    

  You can possibly do a web based search for your
  game and discover lots as possible see and watch.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Console verkopen wereldwijd

Advertentie

Bestel nu